Skip to main content
3. MEĐUNARODNI ARHITEKTONSKI KONKURS MIKRO EKO KUĆA 2023 VIDI VIŠE
0
CONGRESS SAEE - International Manifestation and Congress

Predavači 2017

Vodeći stručnjaci i svetski priznati predavači, arhitekti i projektanti iz Evrope, regiona i Srbije, autoriteti u složenim oblastima održive arhitekture, energetske efikasnosti, zelene gradnje, upotrebe ekoloških savremenih, ali i klasičnih tehnologija i materijala, kao i primene različitih sistema za korišćenje svih vidova obnovljivih izvora energije, predstaviće svoje projekte i iskustva na Prvom međunarodnom Kongresu ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST u Srbiji. Značajan segment Kongresa biće posvećen bioklimatskoj i energetski efikasnoj rehabilitaciji i rekonstrukciji postojećih zgrada, kao i mogućnostima upotrebe drveta i reciklažnih materijala. Tokom dva dana interaktivnih predavanja, videoprikaza i izložbe, biće prezentovana, u teoriji i praksi, jedinstvenost pristupa u projektovanju održive arhitekture.
Predavači na Prvom međunarodnom Kongresu ODRŽIVA ARHITEKTURA

– ENERGETSKA EFIKASNOST su autori o čijim projektima smo slušali, gledali ih i čitali o njima u stručnoj literaturi kao o primerima dobre prakse. Oni su ljudi koji se nalaze u vrhu svetske arhitektonske scene, koji svojim delovanjem otvaraju nove puteve u arhitektonskom stvaralaštvu, a svojim iskustvom ohrabruju i inspirišu mlade arhitekte, dizajnere i umetnike i upućuju ih na nove mogućnosti u njihovom arhitektonskom i umetničkom izražavanju.
Među njima su i dobitnici najznačajnih priznanja i nagrada koji su svojim autorskim ostvarenjima, teoretskim konceptom i radom utvrdili značaj održivog, multidisciplinarnog i integralnog pristupa u arhitektonskom projektovanju.
Na Kongresu će takođe učestvovati vođe radionica iz inostranstva i asistenti sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Očekuje se učešće preko 300 projektanata, arhitekata i stručnjaka iz tangentnih oblasti, kao i velikog broja autorskih timova.

UPOZNAJTE PREDAVAČE